آموزش تکواندو به روش جدید
نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور

آموزش تکواندو به روش جدید

 0

تکواندو چیست؟
شاید بتوان ورزش آموزش تکواندو را یکی از علمی ترین ورزشهای رزمی و حتی ورزشهای المپیک دانست.هدف از آموزش تکواندو آموزش حمله و دفاع با دستان خالی می باشد و علاوه بر آن سعی بر آن است که راه بهتر زیستن را نیز به ورزشکار بیاموزد.
از نظر لغوی لمه تکواندو از سه بخش تشکیل شده است:”ت”به معنی ضربات پا یا پا می باشد.”کوان” به معنی ضربات دست و یا دست است و “دو” معنی هنر را دارد.در نتیجه از نام این ورزش اینگونه استنباط می شود که دست و پا که به عبارتی نماینده کل بدن هستند باید با هنر همراه باشند و این ورزش جنبه هنری نیز دارد و از طرفی معنی دیگری میتوان از آن برداشت کرد و آن هم این است که با گذاشتن پا بر روی دست ها (این کار خواستاری صلح و پرهیز از جنگ را معنی میدهد) باید به راه واقعی زندگی اندیشید.

آموزش تکواندو
در ۲۰۰۰سال پیش در کره امروزی ورزشهای به نام های تکیون ،سوباک ، هورانگدو و… رواج داشته که همان تکواندو امروزی می باشد.در قرن بیستم که کره به دست ژاپنی ها اشغال شد تمرین ورزشهای کره ای ممنوع شد با این حال این ورزش را در خفا کار می کرده اند.ده سال بعد از آزادی کره در سال ۱۹۵۵ ژنرال چوی هونگ هی سبکهای مختلف را با هم ترکیب کرد و نام آن را تکواندو گذاشت.
در آموزش تکواندو به هیچ عنوان نباید عجله کرد.ضربات سریع پا و رقص پاهای زیبا این ورزش را از سایرین جدا کرده است.آموزش تکواندو لوازم ایمنی مخصوص به خود را دارد و آسیب های آن بسیار کم می باشند.
یک مربی خوب برای اینکه در آموزش تکواندو موفق باشد باید به کارآموز خود بیاموزد که چگونه ذهن و جسم خود را برای مقابله با هر مشکلی مانند تسلط بر هوای نفس ،تناسب اندام ،برقراری ارتباط میان افراد مختلف با سلیقه های خاص و متفاوت و در کل آموزش راه درست زیستن و رساندن نفع به دیگران است.به همین دلیل است که امروزه آموزش تکواندو سبب شده کارآموزان این رشته به آرامشی بیشتری دست یابند و طرفداران این رسته نیز از سایر رشته های رزمی بیشتر باشد.


این رشته برای کودکان و بانوان نیز بسیار مفید است و توانایی این را به شما میدهد که کنترل تمامی قسمت های بدنتان را بدست بگیرید و ماهیچه ها و مفاصلتان را منعطف گردانید. خصوصیت دیگر آموزش تکواندو این است که با آموزش های گسترده مانع از ایجاد خستگی و افسردگی در فرد می شود.گاهی برخی می گویند که آموزش تکواندو برای آنها کارساز نیست و یادگیری آن سخت است.این حرف اصلا درست نیست.هر کسی می تواند این ورزش را یاد بگیرد و از آن لذت ببرد.تنها باید در این راه تلاش کند و با اراده به پیش برود.
آموزش تکواندو به چهار بخش فیزیکی و یک بخش ذهنی تقسیم میشود که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
۱-فرم یا پوسمه:حرکات و ضربات دست و پایی است که از پیش تعیین گردیده است و در برابر دشمن فرضی انجام میگیرد.پوسمه ها یا فرم های استاندارد فرم های تگوک ۱تا۸ برای کمربند های رنگی ،کوریو برای دان ۱ ،کئوم گانگ برای دان ۲ ،ته باک برای دان ۳ ،پیونگ وون برای دان ۴ ،سیپ جین و جیتا برای دان ۵ ،چون کوان ،هانسو و ایلیو برای دان ۶ می باشند.
۲-مبارزه (کیوروگی):انجام عملی تکنیک های مختلف با یک حریف واقعی که در طول ۳ راند انجام می شود داشتن وسایل ایمنی در این مبارزات الزامی است.پرکاربردترین بخش تکواندو بخش مبارزات آن می باشد تا جایی که امروزه به وصرت رشته ای در المپیک شناخته شده است.

آموزش تکواندو
۳-شکستن اجسام یا کیوک پا:در این قسمت ورزشکاران قدرت و تکنیک خود را با شکستن اجسام مانند آجر و تخته و … می آزمایند.این کار در مسابقات جنبه نمایش دارد.
۴-دفاع شخصی یا هو شین سول:این بخش بسیار جالب است به این صورت که از نیروی حریف بر علیه خودش استفاده خواهد شد.در این روش ورزشکار یاد میگیرد که چه زمانی به نقاط حساس بدن حریف ضربه بزند.
۵-مدیتیشن (جانگ شین تونگ):این قسمت مربوط به تمرینات کنرل ذهن می باشد.بدین صورت که فرد با انجام این تمرینات ذهنش را آرام می کند.مدیتیشن را توجه به ندای وجدان نیز می نامند.چرا که پس از انجام آن فرد به آرامشی وصف نشدنی میرسد و اخلاق جوانمردی در وی رشد می کند.این جرء همان بخش “دو”در نام آموزش تکواندو می باشد که به جوانمردی و بهتر زیستن کمک می کند.

 

آموزش زبان انگلیسی با جدیدترین متدهای روز

 0

درباره آزمون آموزش زبان انگلیسی ایلتس چه می دانید؟
می باشد.International English Language Testing System مخفف عبارت IELTS
این آزمون برای سنجش میزان توانایی و آمادگی داوطلبان کار و ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکایی و به طور کلی کشورهای انگلیسی زبان اجرا می شود.
این آزمون به صورت مشترک توسط کنسول بریتانیا و دانشگاه کمبریج و مرکز ایلتس استرالیا همه ساله در بیش از پانصد کشور دنیا برگزار می شود.گفتنی است هر ساله حدود یک و نیم میلیون داوطلب در سراسر جهان در این آزمون شرکت می کنند.
این آزمون در دو نوع عمومی یا General training و آکادمیک یا Academic برگزار می شود.نوع آکادمیک برای افرادی طراحی شده است که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی در کشورهای انگلیسی زبان دارند.کسانی که قصد دارند دوره های کوتاه مدت فنی و تخصصی را در این کشورها بگذرانند و یا قصد کار و اقامت دارند از نوع آزمون عمومی می توانند استفاده کنند.

آموزش زبان انگلیسی

قسمت های مختلف آزمون ایلتس
در آزمون ایلتس چهار مهارت اصلی آموزش زبان یعنی شنیداری مکالمه خواندن و نوشتن بررسی می شود.دو قسمت شنیداری و مکالمه در هر دو نوع عمومی و آکادمیک کاملا مشابه است .بخشهای خواندن و نوشتن به صورت مجزا اجرا می شود.
کل مدت زمان انجام آزمون حدود دو ساعت و چهل و پنج دقیقه است که این مدت زمان بین قسمت های مختلف تقسیم می شود.

نمره ی قبولی در آزمون ایلتس
در این آزمون برای قبولی تراز و حد نصاب مشخصی تعیین نمی شود.دانشگاهها و موسسات آموزشی مختلف تراز و سیستم پذیرش و در واقع حد نصاب قبولی ویژه ی خود را دارند.
به طور کلی در این آزمون ۹ سطح یا ۹ نمره یا band برای قبولی وجود دارد.
کسی که نمره ۹ را کسب کند عالی ارزیابی می شود و نمره های ۷ و ۵ و ۳ به ترتیب خوب , متوسط و ضعیف در نظر گرفته می شود.
Bandهای متنوع این آزمون به صورت زیر می باشد:

Did not attempt the test 0
Non user 1
Intermittent user 2
Exterimelly limited user 3
Limited user 4
Modest user 5
Competent user 6
Good user 7
Very good user 8
&
Expert user 9

زبان انگلیسی
لازم به ذکر است امروزه اکثر دانشگاهها برای ورود داوطلبان شرط نمره ایلتس ۶٫۵ را در نظر می گیرند اما این یک قانون کلی است و هر دانشگاه و موسسه شرایط ویژه و خاص خود را در نظر می گیرد.

چگونه می توانیم با خواندن مهارت خود را در زبان انگلیسی افزایش دهیم؟

روش تند خوانی
همه ی ما معمولا زمانی که مشغول مطالعه ی یک متن نظیر مجله یا روزنامه یا هر مطلب دیگری هستیم سعی داریم با کمترین تلاش و بیشترین سرعت به نکته و مضمون نهایی و اصلی متن پی ببریم.این روش را می توان تند خوانی نامید.
در این شیوه مغز شما سعی می کند تا آنجا که ممکن است لغات کمتری بخواند و مدت زمان توقف روی هر کلمه بسیار کم است.
هنگامی که شما تحت آموزش زبان انگلیسی قرار دارید نیز معمولا از این روش برای خواندن متن های انگلیسی استفاده می کنید.
حالا ببینیم روش تند خوانی چه ویژگی هایی دارد…

در این روش چشم شما فقط روی لغات اصلی مانند افعال , صفت ها , اسم ها و قیدها تمرکز می کند.و حروف اضافه و تعریف زبان انگلیسی و به اصطلاح کلمات گرامری نادیده گرفته می شوند.
تحقیقات نشان می دهند که مغز ما لغت را حرف به حرف تحلیل و تجزیه نمی کند بلکه کل آن لغت را از روی شکل آن بررسی کرده و شناسایی می کند.در این روش شما به املای لغات خیلی توجه نمی کنید.

در روش سریع خوانی که در آموزش زبان انگلیسی استفاده می کنیم به لغات دشواری که برای فهم موضوع متن ضروری نیستند دقت نمی کنیم.در واقع برای فهمیدن معنی این کلمات از دیکشنری استفاده نمی کنیم.
در هنگام آموزش زبان انگلیسی روش تندخوانی روش مناسبی برای جلوگیری از اتلاف وقت است.درست است که شما برای فهمیدن و درک مطلب به لغات گرامری احتیاج ندارید اما هنگامی که خودتان قلم به دست می گیرید و شروع به نوشتن یک متن به زبان انگلیسی می کنید یا زمانی که شروع به صحبت کردن به زبان انگلیسی می کنید به این نوع لغات نیاز پیدا می کنید.


پس اگر به حروف اضافه و حرف های تعریف توجه نکنید در مواقع لزوم نمی توانید از آن ها به درستی استفاده کنید.
دلیل اینکه بعضی زبان آموزان یک کتاب قطور را می خوانند اما گاها با قوانین گرامری پایه هم مشکل دارند نیز همین مطلب است.در واقع به همین علت یکی از مشکل ترین بخش های آموزش زبان انگلیسی حروف تعریف و حروف اضافه هستند.
پیشنهاد ما به شما این است که اگر می خواهید مهارت صحبت کردن و مکالمه و نگارش خود را مانند مهارت خواندن خود تقویت کنید عادت کنید به لغات گرامری دقت کنید.
حالا که با اشکال روش تند خوانی آشنا شدیم خوب است یاد بگیریم روش صحیح خواندن متون انگلیسی چیست…

روش صحیح خواندن متون انگلیسی
به نکات کلیدی و مهمی که برای مطالعه متون زبان انگلیسی به آن ها نیاز پیدا خواهید کرد دقت کنید:

در متون انگلیسی هنگامی که به یک نکته ی جالب توجه برخورد می کنید کمی مکث کنید.این نکته جالب توجه می تواند یک لغت جدید باشد یا یک نکته گرامری یا یک حرف اضافه با کاربرد جدید یا…
کمی مکث کنید و به این نکات دقت کنید از خودتان سوال کنید چرا این لغت در این عبارت به کار برده شده است یا مثلا چرا زمان فعل تغییر کرده است.
اگر هنگام مطالعه ی یک متن انگلیسی به جمله ای با ساختار جالب و جدیدی مواجه شدید سعی کنید یک جمله یا عبارت شبیه به آن بسازید.سعی کنید زمان افعال و حروف اضافه و تعریف و تمامی نکات را به درستی به کار ببرید.می توانید جمله ساخت خودتان را بنویسید یا آن را برای خودتان تکرار کنید.هدف این تمرین این است که ساختارهای مفید را در ذهن داشته باشید.
می توانید یک دیکشنری کنار خودتان داشته باشید و به آن برای ترجمه لغاتی که معنی آنها را نمی دانید و همین طور کاربرد آن لغات در جمله های نمونه ی دیگر مراجعه کنید.
برای آنکه ساختارها و عبارات مفید متن انگلیسی که در حال مطالعه ی آن هستید را فراموش نکنید یا حتی کلمات انگلیسی را می توانید در یک دفتر یادداشت بنویسید تا بتوانید دوباره به آن ها مراجعه کنید.

ممکن است دوست نداشته باشید مدام از متن خارج شده و به دیکشنری مراجعه کنید…می توانید زیر آن لغت یا عبارت را خط بکشید و بعدا آن را بررسی کنید.
البته همانطور که احتمالا تا الان متوجه شده اید این روش خواندن متون انگلیسی کمی خسته کننده به نظر می رسد.اما خود را ملزم نکنید که همواره با این روش متون انگلیسی را مطالعه کنید.زمانی که به اندازه کافی وقت دارید و سرحال هستید می توانید از این روش استفاده کنید.
چرا که این روش یکی از بهترین راهها برای آموزش زبان انگلیسی می باشد و پس از مدتی متوجه پیشرفت خود خواهید شد.

 

آموزش کاراته به روش عملی

 0

زمین مبارزه در آموزش کاراته:

برای رده سنی ۱۴ سال به بالا ۸*۸ بوده و برای سنین کمتر از ۱۴ سال زمین ۶*۶ فراهم شده .

زمین مسابقه :
مسابقه کاراته در بزرگسالان ۳ دقیقه
زمان مسابقه کاراته در بانوان بزرگسال ۲ دقیقه
زمان مسابقه کاراته در نوجوانان زیر ۱۴ سال یک دقیقه و نیم است

امتیازات در مسابقه کاراته و آموزش کاراته چگونه است:
یوکو: یک یوکو یعنی یک امتیاز
حرکت چودان و جودان زوکی یک امتیاز یوکو را شامل میشود
حرکات دستی که در ۷ ناحیه سر،صورت،گردن،شكم،سينه،پشت،پهلو زده شود داده میشود.

وازاری: یک وازاری یعنی دو امتیاز
– حرکات و ضربات پا در نواحی سينه ، شكم ، پشت ، پهلوها یک وازاری یا دو امتیاز داده میشود.

آموزش کاراته

ایپون : یک ایپون یعنی ۳ امتیاز
– ضربه به سر و صورت و گردن که به آنها نواحی جودان گویند ۳ امتیاز را به همراه دارد.
چگونه دریافت امتیاز صحیح می باشد:
۱) فرم مناسب بدن
۲) ضربه به حریف در آموزش کاراته و مبارزه کاراته باید با نیت ورزشی باشد نه به عمد و غیر جوانمردی
۳) تکنیک باید قوی و سرعتی باشد
۴) آگاهی کامل از نوع و انجام تکنیک داشته باشد
۵) زمان را در نظر بگیرد
۶) فاصله درست وقتی با حریف در آموزش کاراته انجام شود به گرفتن امتیاز کمک میکند.

ضربات به چه نقاطی کسب امتیاز دارد:
سر
صورت
گردن
شكم
سينه
پشت
پهلوها
در آموزش کاراته در سنین ۱۸ سال به بالا ضربات باید چگونه باشد:
در آموزش کاراته به این سنین برای آماده سازی بدنی و شرکت در مسابقه باید به صورت کنترل شده زده شوند و فقط به سر
، گردن ، صورت از بالا و از تنه به پهلو، شکم، سینه زده شود و برطبق قوانینی که هست اجرا شود و قدرت کافی را داشته باشد.

آموزش کاراته

در مسابقات کاراته در سنین ۱۸ سال به پایین ضربات باید چگونه باشد:
در فاصله ی ۵ تا ۱۰ سانتی متری به صورت و گردن و سر حریف ضربه زده شود و ضربات پا فقط با پوست تماس داشته باشد و ضربات دست و پا به تنه ی حریف مثل شکم ، سینه و پهلوها نباید محکم باشد که باعث آسیب دیدگی شودو فقط در این صورت امتیاز دارد .
رعایت کردن اصول اخلاقی در کاراته و آموزش کاراته توسط اساتید به کاراته کاران و ورزشکاران از اهمیت بالاتری نسبت به بقیه موارد مهم بوده و پرورش دادن روح و جسم و استقامت و صبوری با تمرینات طاقت فرسا و طولانی قابل اجراست و یک ورزشکار قوی و با اخلاق بوجود می آورد

۲۰ قانون در آموزش کاراته و یادگیری آن:
۱) از ابتدای اموزش کاراته یاد داده میشود که حتما احترام متقابل آغاز و پایان مسابقه انجام شود.
۲) همیشه دارای آمادگی باشید و آماده ی مبارزه
۳)با آموزش کاراته روحیه بهتر شده و پرورش پیدا میکند.
۴) در اموزش کاراته ابتدا باید خودشناسی را یادبگیرید و خودتان را کامل بشناسید بعد دیگران را.
۵) در آموزش کاراته روش های پرورش روحی از پرورش جسمی اهمیت بالاتری دارند.
۶) در آموزش کاراته ذهن باید آزاد باشد و دغدغه و استرس نداشته باشد.
۷) در آموزش کاراته یاد میگیرید که نباید بی توجه و غافل بود .
۸) آموزش کاراته و یادگیری آن یک هنر و فعالیتی برای طول زندگی است .
۹) خیلی از مواردی که به آن توجه نمیشد در آموزش کاراته نهفته است.
۱۰) کاراته مانند آب در حال جوش و خروش است و باید این حالت را بالا نگه داشت تا خاموش نشود.
۱۱) در آموزش کاراته این را یاد میگیرید که برای برنده شدن فکر نکنید اما برای بازنده شدن نیز فکر نکنید.
۱۲) در وارد کردن ضربات به حریف باید قدرت بدنی وی را بسنجید.
۱۳) در آموزش کاراته ضربات با با تکنیک خاص زده میشود.

آموزش کاراته
۱۴) در وارد کردن ضربات دست و پا را شمشیر بدانید.
۱۵) داچی های مختلف را در آموزش کاراته فرا بگیرید و بعد آنرا با فرم مناسب بدن انجام دهید.
۱۶) کاتا در کاراته باید بصورت صحیح تمرین شود .
۱۷) در کاراته هیچ حمله ی آغازینی وجود نداشته.
۱۸) در کاراته نباید نقاط ضعف و قوت بدنتان را نادیده گرفت و تکنیک هایتان متناسب ان ها باشد.
۱۹) کاراته و آموزش کاراته روشی تمرینی برای دوجو نیست.
۲۰) برای اینکه یک کاراته کار خوب شوید همیشه ذهن خود را جلا دهید.

 

 





:: بازدید از این مطلب : 3518
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: